IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI SINOĆNJE PUCNJAVE U CENTRU NOVOG PAZARA: Policija identifikovala napadača, evo o kome se radi, dvije osobe ranjene, osumnjičen je… (foto, video)

Jeziv prizor zabilježen je ispred jednog lokala u centru Novog Pazara, gdje se oko 20.30 sati dogodila pucnjava, u kojoj su ranjena dvojica muškaraca iz ovog grada, N. E. i M. L. 

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 25. IX. 2023… 10: 28… DETALJI SINOĆNJE PUCNJAVE U CENTRU NOVOG PAZARA: Policija identifikovala napadača, evo o kome se radi, dvije osobe ranjene, osumnjičen je… (foto, video)

Naime, na njih je sugrađanin iz nepoznatog razloga ispalio hice, nakon čega se dao u beg. (…) Enes D. zvani Prcko koji je od ranije poznat organima reda.

Policija identifikovala osumnjičenog…

Prema prvim, nezvaničnim saznanjima Informera policija je identifikovala osumnjičenog. U pitanju je muškarac Enes D. zvani Prcko koji je od ranije poznat organima reda.

Sinoć oko 20,45 sati u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru došlo je do pucnjave ispred jednog kafića i tom prilikom su ranjena dva muškarca.

Čitaj još:   VIC DANA: Jaran dobio sina, a komšija mu kum iz Amerike, pa ga pita, kako će se naslednik zvati, a onda– urnebes… (foto)

Prema informacijama sa mjesta događaja, ranjeni u pucnjavi su prevezeni u novopazarsku Opštu bolnicu, gdje im se pruža medicinska njega.

Prema prvim, nezvaničnim saznanjima policija je identifikovala osumnjičenog. U pitanju je muškarac Enes D. zvani Prcko koji je od ranije poznat organima reda, piše Sandžaklive.

Podsjetimo, oko 20:30 došlo je do pucnjave u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Prema informacijama sa lica mesta, ranjeni u pucnjavi su prevezeni u novopazarsku Opštu bolnicu, gdje im se trenutno ukazuje medicinska pomoć.

Ranjeni su N.E. i M.L. iz Novog Pazara.

Do pucnjave je došlo u strogom centru grada i to nakon kraće svađe trojice muškaraca.

Policija u Novom Pazaru intenzivno traga za napadačem i utvrđuje motive pucnjave.

izvor Blic.rs
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more