IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PLJEVLJA: Mihailo POTPAR novi direktor Rudnika uglja- Uoči sjednice Odbora počeo protest… (foto)

Za izvršnog direktora Rudnika uglja u Pljevljima izabran je Mihailo Potpara, šef sektora ekonomskih poslova u najvećoj pljevaljskoj kompaniji.

Predsjednik opštine Pljevlja Dario Vraneš kazao je novinarima da su mu dva predstavnika odbora direktora, Miloš Ostojić i Tamara Cmiljanić, rekli da moraju da urade onako kako im kaže novi potpredsjednik vlade i ministar sporta Dragoslav Šćekić.

“Nek Dado Šćekić zaboravi da upravlja Pljevljima. Pljevlja su konačno došla sebi. Molim vas, pogledajte samo ove stotine ljudi. Nije ovde pitanje jednog Milana Lekića, još je pitanje čitave egzistencije desetine i stotine familija u Pljevljima”, kazao je Vraneš novinarima prije izbora.

Uoči sjednice Odbora direktora pljevaljskog Rudnika uglja na kojoj će biti izabran izvršni direktor počeo je protest u organizaciji Odbora za odbranu prava srpskog naroda.

Čitaj još:   UČESNICA OLIMPIJSKIH IGARA NAĐENA MRTVA U STANU: Imala je tek 24 god... (foto i video)

Kako su naveli u jučerašnjem saopštenju, podršku za tu funkciju ima doskorašnji direktor Milan Lekić i “neće dozvoliti zvaničnoj Podgorici da potčini pljevaljski narod”.

izvor: analitika.me

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more