IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS: Šešeljevo zlo kulminiralo kroz sramotnu publikaciju o DRAGINJI Vuksanović Stanković, ona je HEROINA Crne Gore… (foto)

Dokle ide šešeljevsko zlo, koje nam se na velika vrata kroz aktuelni sistem vrijednosti uvozi iz susjedne države, u prilog govori sramotna publikacija koji je četnički vojvoda Vojisilav Šešelj posvetio crnogorskoj heroini Draginji Vuksanović Stanković, poručili su iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Nije prvi put, po njihovim riječima, da autor ovog “ogavnog nedjela” napada na ono, u Crnoj Gori, najsvetije – ženu.

“I to ne bilo koju, nego jednu iz reda onih koji su svoj život podredile odbrani vlastite kuće i njenog dostojanstva od ovih i ovakvih, jadnih i bijednih, kakav je ovaj mrzitelj svega crnogorskoga”, dodali su iz partije.

Ne smeta, kažu, ovoj “kukavici” Draginja Vuksanović Stanković, njemu, kažu, “smeta istina da je ona i štit, i mač nezavisne, građanske i evropske Crne Gore”.

Čitaj još:   HRVATI 'PALI' U ITALIJI: KARABINJERI U NEVJERICI, Zaplijenili keš, satove i torbe i predmet koji ih je šokirao...

“Onaj koji nikad neće moći da probiju, niti polome ti propali sanjari “srpskog sveta”, ti negatori svega drugog i drugačijeg što se suprotstavlja njihovim nazadnim i zločinačkim ideologijama.

Dok se četnici survavaju niz litice sopstvene mržnje koja ih nagriza kao crv jabuku, Draginja Vuksanović Stanković se uzdiže do njima nedodirljivih visina, a njeno ime crnogorska istorija pamti kao ime nepokolebljive borkinje i hrabre zaštitnice svega onoga što Crna Gora jeste”, zaključuju iz DPS.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more