IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Izrečena prvostepena presuda: NEBOJŠA Medojević, da plati MILOJKU Spajiću 3.000 eura zbog povrede ugleda i časti… (foto)

Osnovni sud u Podgorici donio je prvostepenu presudu kojom lider PzP-a Nebojša Medojević treba da plati premijeru Milojku Spajiću 3.000 eura na ime povrede ugleda. Osim toga Medojević je obavezan da presudu objavi u medijima o svom trošku.

Avokat Spajića Danilo Radulović saopštio je da je Sud nesporno utvrdio da su sve predmetne objave  Medojevića očigledno uvredljive sadržine, jer se njima na ružan i neprimjeren način vrijeđa Spajić odnosno njegova čast i ugled.

“Tuženi nije pružio bilo kakav dokaz kojim bi potvrdio svoje navode koje je godinama iznosio na račun našeg klijenta. Sud je obavezao tuženog da snosi sudske troškove, obavezan je da nadoknadi iznos od 3.000 eura na ime nematerijalne naknade štete, kao i da, kada postane pravosnažna, objavi presudu u najtiražnijim crnogorskim dnevnim štampanim medijima Vijestima, Pobjedi i Danu“, saopštio je Radulović novinarima.

Čitaj još:   SARAJEVO Klanjan dženaza- namaz, ubijenom policajcu Adisu Šehoviću...

Izvor: CDM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more