IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dojave o bombama u više škola u Podgorici: Ministarstvo preporučuje: Organizovati onlajn nastavu… (foto)

Nastava u podgoričkim osnovnim školama “Maksim Gorki”, “Sutjeska”, “Radojica Perović”, “Pavle Rovinski”, “Marko Miljanov”danas je otkazana nakon dojava o bombama koje su stigle jutros, saopšteno je CdM-u iz policiju.

“Nakon što su policiji jutros prijavljene dojave o bombama stručne ekipe su izašle na teren. Antidiverzioni pregled u OŠ “Maksim Gorki” je završen i utvrđeno je da je dojava bila lažna. U ostalim školama u toku je antidiverzioni pregled ”, kazali su CdM-u iz policije.

Iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija je saopšteno da su uprave škola odmah obavijestile policiju, učenici, nastavnici i vannastavno osoblje su evakuisani a policijske ekipe su već na terenu, vrši se provjera prostorija.

“Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija je u stalnoj komunikaciji sa Upravom policije i CB Podgoroca i blagovremeno ćemo obavještavati javnost o svemu. Preporuka Ministarstva obrazovno-vaspitnim ustanovama je da u najkraćem roku organizuju onlajn nastavu za sve učenike”, kažu u MPNI.

Čitaj još:   MAJKA KOJA JE OTVORILA OČI REGIONU I SRBIJI I POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Kada smo napali našu braću i sestre iz drugih naroda tokom 90- tih, odmah smo postali bolesno društvo- SAD NAM SE RAT VRATIO KUĆI" (foto, video)

Juče u OŠ “Maksim Gorki” nije bilo nasrave jer je stigla prijeteća poruke pa je prekinuta nastava.

Nakon pregleda specijalne jedinice policije, u školi nije pronađena nikakva eksplozivna naprava.

izvor: cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more