IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI DRAME kod Novog Pazara: Automobil sa crnogorskim državljanima sletio u kanjon Ibra, trudnica poginula, dijete i otac spašeniiii…(foto, video)

Nesreća se dogodila oko 19.30 časova…

U šokantnom incidentu, jedna porodica se našla u opasnosti kada je njihov automobil skliznuo sa zaleđenog puta i sleteo u duboki kanjon reke Ibar na putu između Novog Pazara i Tutina…

NOVI PAZAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 23. 12. 2023… 00: 09…. DETALJI DRAME kod Novog Pazara: Automobil sa crnogorskim državljanima sletio u kanjon Ibra, trudnica poginula, dijete i otac spašeniiii…(foto, video)

U vozilu su se nalazili muškarac, trudna žena i maloletno djete.

Tročlana porodica, muž, njegova trudna supruga i četvorogodišnje dijete sletjeli su u kanjon rijeke Ibar, u blizini sela Batrage kod Tutina. Trudnica je poginula, dok su otac i dijete, koje je u stabilnom stanju i bez povreda, spaseni, saznaje N1.

Kako saznaje Infolid, automobil je pao u kanjon dubok oko 150 metara, što je izazvalo veliku zabrinutost među spasilačkim ekipama i lokalnom zajednicom. Po prvim informacijama, sva trojica putnika su zadobila višestruke povrede.

Čitaj još:   DESTABILIZACIJA DRŽAVE: DRITAN Abazović hoće da zaustavi istragu o ruskim špijunima i državnom švercu cigareta

Ekipe hitne pomoći, zajedno sa pripadnicima Policijske uprave Novi Pazar i vatrogascima, brzo su reagovale na ovaj dramatični događaj. Uz korišćenje sajli i specijalizovane opreme, prvo je iz vozila izvučeno dete, koje je odmah prevezeno u bolnicu. Stepen povreda deteta, kao i ostalih članova porodice, biće naknadno utvrđen.

Kako RTS saznaje, u pitanju su crnogorski državljani.

Spasilačke službe prvo su izvukle četvorogodišnje dijete. Nesreća se dogodila oko 19.30 časova, a prema nezvaničnim informacijama, uzrok je poledica na putu.

Na terenu su vatrogasci-spasioci, policija, Hitna služba i građani.

bonus video: Automobil sleteo u kanjon Ibra kod Tutina

izvor (SB)

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   UŽAS- STIŽE NEŠTO GORE OD KORONE: U Kini otkriven novi virus, uzrokuje otkazivanje bubrega i jetre kod ljudi... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more