IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Meteorolog NEDIM Sladić oglasio se i OTKRIO: Kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći… (foto, video)

Oprostite, ljudi, ali doček Nove godine ne izgleda suho u ovoj fazi za sjeverni Balkan- napisao je Meteorolog NEDIM Sladić…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 24. 12. 2023… 20: 59… Meteorolog NEDIM Sladić oglasio se i OTKRIO: Kakvo nas vrijeme očekuje u novogodišnjoj noći… (foto, video)

“Noć s 2023. na 2024. godinu bez bitnije hladnoće na području jugoistočne Europe, a po svim prilikama neće biti niti potpuno suha usljed pružanja osi doline ciklone u Đenovskom zaljevu (L), s kojom pristiže vlažan zrak- napisao je u svojoj objavi Nedim Sladić.

Bh. meteorolog Nedim Sladić oglasio se na društvenim mrežama govoreći o vremenskim prilikama za najluđu noć. Tako je prognozirao da će novogodišnja noć biti bez bitnije hladnoće. 

Dodao je da doček Nove godine ne izgleda suho u ovoj fazi za sjeverni Balkan…

Čitaj još:   Vozač šlepera preticao kamion preko pune linije i otjerao četvoro nevinih u smrt...

“Oprostite, ljudi, ali doček Nove godine ne izgleda suho u ovoj fazi za sjeverni Balkan. Vrlo hladni izgledi za Dansku i Švedsku s uglavnom suhim uslovima, dok se hladniji uslovi također očekuju u manjoj mjeri u Ujedinjenom Kraljevstvu, s grebenom koji se proteže s juga – što je oštar kontrast iznimno blagoj temperaturi na kraju 2022”, objavio je Sladić…

BONUS VIDEO: Nedim Sladić o nauci, životu, i – vremenskoj prognozi

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more