IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURSKA U NEIZVJESNOSTI ALI SE ZNA: Kada će se igrati “spektakl- utakmica” Superkupa između Fenerbahčea i Galatasarayja… (foto, video)

Kao što je od ranije poznato, utakmica turskog Superkupa između Fenerbahčea i Galatasarayja koja se trebala igrati u Rijadu je odgođena za neki novi termin…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 01. 01. 2024… 09: 40… TURSKA U NEIZVJESNOSTI ALI SE ZNA: Kada će se igrati “spektakl- utakmica” Superkupa između Fenerbahčea i Galatasarayja… (foto, video)

Fidbaleruma dvije ekipe nije dozvoljeno da izađu na teren u majicama s likom osnivača moderne Turske Kemala Ataturka te su se oni brzo vratili u Tursku gdje su dočekani kao heroji.

Naše kolege iz milionskog sportskog dnevnika Fanatik sada javlja da su se već počeli tražiti alternativni datumi za odigravanje utakmice koju cijela Turska s nestrpljenjem čeka.

Već od prvog mjeseca nove godine, timovi će ući u užurbani ritam utakmica koji im predstoji sve do aprila kada je moguće da će ispasti iz evropskih takmičenja te da će se naći slobodan termin za odigravanje susreta.

Čitaj još:   Grupa građana Cetinja: A šta da je Miloviću opalio pištolj? BISMO LI I TADA MI BILI KRIVI... (foto, video)

Još uvijek nema zvaničnih informacija, no turski nogometni fanovi čekaju objavu turskog Saveza u kojem će se saopštiti zvanični datum odigravanja velikog turskog derbija.

Podsjetimo, ovi rivali su nekoliko dana ranije odigrali utakmicu u prvenstvu Turske, a rezultat je bio 0: 0…

BONUS VIDEO- CANLI YAYIN| Süper Kupa İptal! Galatasaray ve Fenerbahçe'den ‘Atatürk’ Resti

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more