IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: Podnijećemo inicijativu za smjenu MANDIĆA, kada procijenimo da postoji šansa za njenu realizaciju… (foto)

Da je parlamentarna većina poštovala zakon, Andrija Mandić nikad ne bi mogao ni postati predsjednik Skupštine Crne Gore, jer nema legalno državljanstvo Crne Gore, ocijenio je šef kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić, komentarišući to što je Mandić juče ugostio mitropolita SPC Joanikija u Skupštini CRNE GORE…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 16, 01. 2024… 10: 22… ANDRIJA Nikolić: Podnijećemo inicijativu za smjenu MANDIĆA, kada procijenimo da postoji šansa za njenu realizaciju… (foto)

“Od dana stupanja na visoku državnu dužnost unižava Crnu Goru, slika se kao dio izbornog štaba političke partije svog poslodavca u drugoj državi, a juče i isticanjem ove zastave pokazuje da on sjedi u Parlamentu Crne Gore, ali da tamo radi za interese druge države. Te Mandićeve parlamentarne aktivnosti pohvalio je i njegov gost”, kaže Nikolić.

Čitaj još:   RAT UŽIVO: U Kijevu ubijen pregovarač, sumnjalo se da je špijunirao za... (foto, video)

Nikolić dodaje da nema nikakve dileme da je nezakonitim uvođenjem druge zastave u svoj kabinet, pored državne, kao i porukom da je crkva stvorila Crnu Goru, Mandić želio da pretvori hram crnogorske demokratije u bastion velikosrpskog nacionalizma.

“Sve gore pomenuto, dovoljan je razlog da se zatraži njegova smjena i da za to glasaju i oni koji su ga izabrali.

Mi ćemo tu inicijativu podnijeti, veoma brzo, u trenutku kada procijenimo da postoji šansa za njenu realizaciju”, najavio je ANDRIJA Nikolić.

izvor Portal aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more