IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS U NOVOM PAZARU: Napadnut saobraćajac- napadač u bjekstvu, POLICAJAC U BOLNICI… (foto)

NOVI PAZAR– U jednom od najprometnijih dijelova Novog Pazara, danas nešto poslije podne, dogodio se dramatičan incident. Saobraćajni policajac, koji je obavljao svoju dužnost, postao je žrtva nasilnog napada tokom rutinske kontrole saobraćaja.

Prema informacijama dobijenim od očevidaca, kao i službenih izvora iz policije, incident se dogodio kada je policajac pokušao da zaustavi četvorotočkaša. Međutim, vozač, ignorirajući policijski znak, nije samo odbio da se zaustavi, već je u punoj brzini udario policajca i nastavio svoj bijeg.

“Policajac je pokušao da zaustavi vozača, ali je, umjesto toga, postao žrtva napada. Vozač ga je udario i pobjegao s mjesta događaja u nepoznatom smjeru,” rekao je izvor blizak istrazi.

Nakon incidenta, povrijeđeni policajac je hitno prebačen u Opću bolnicu u Novom Pazaru. Trenutno se procjenjuje stepen njegovih povreda, dok je njegovo stanje stabilno.

Čitaj još:   PROLJEĆE U DECEMBRU: Jutros hladno u naredna tri dana će biti sunčano, do 16 stepeni C... (foto)

Policijske snage su odmah pokrenule intenzivnu potragu za napadačem. Automobil, kojim je vozač pobjegao, pronađen je nekoliko sati kasnije napušten u jednoj od sporednih ulica. Međutim, identitet vozača i dalje ostaje misterija.

Ovaj incident je izazvao veliku zabrinutost među građanima Novog Pazara, a policija apelira na sve koji mogu pružiti bilo kakve informacije o napadaču da se jave. Obećavaju da će počinitelj biti brzo pronađen i priveden pravdi.

izvor: Sandžak Danas/Kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DPS: Aleksandar DAMJANOVIĆ, manite se manipulacija, potrošili ste desetine miliona na putovanja u tehničkom mandatu... (foto)