IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. maj 2021. godine

Ovan zabrinut, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Djevica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strijelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je dnevni horoskop za 23. maj 2021. godine.

OVAN

POSAO: Moguće je da planirate neke promjene kada je u pitanju vaše polje posla. Možete da očekujete da će vam se ukazati prilika za neko drugačije radno mjesto uskoro.

LJUBAV: Pokažite otvoreno partneru kako se osjećate ako želite da se neke stvari između vas mijenjaju. Nema razloga da bilo šta držite u sebi i da čekate da on nagađa.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube. Redovno posejćujte stomatologa i ne izbjegavajte kontrole.

BIK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama i želite da ostvarite pomak na polju posla. Iako je nedelja, veoma ste vrijedni i dajete sve od sebe kako bi neke stvari završili.

LJUBAV: Ne pada vam teško da preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom, važno vam je samo da se bliskost ne izgubi. Ako ste slobodni, dopada vam se Strijelac.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predjelu vrata bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da vas očekuje prilika da obnovite neku poslovnu saradnju kojom ste ranije bili zadovoljni. Očekuje vas i mogućnost za povećanje zarade u narednom periodu.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom će se stvoriti veoma jaka hemija i privlačnost. Ako joj budete pokazali šta osjećate, veoma lako će doći do veze između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Moguće je da bi vam prijalo da unosite malo više tečnosti, to jest svježe ceđenih sokova i vode.

RAK

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da dođete do ostvarenja svih vaših planova. Važno je da ostanete uporni i da ne odustajete od svojih ambicija.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, kada je u pitanju zbližavanje sa osobom koja vam se dopada. Nema potrebe da bilo šta požurujete ili forsirate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Potrebno je da malo više povedete računa o svojoj ishrani.

LAV

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i konačno imate pravi osjećaj olakšanja zbog toga. Možete da uživate u ovom lijepom nedeljnom danu u kom nećete imati obaveza.

Čitaj još:   "ANABELA JE ZMIJETINA"- tajne izlaze na vidjelo

LJUBAV: Partner vam je vjeran, i maksimalno posvećen odnosu sa vama. Uživate u pažnji koju dobijate. Ako ste nekim slučajem slobodni, moguć je flert ili kontakt sa Ribom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Nemojte da izbjegavate redovne obroke.

DJEVICA

POSAO: Važno je da učite na greškama i da ih ne ponavljate. Pokažite i sebi i drugima da ste spremni da napredujete. Pred vama je prilika da dokažete koliko ste sposobni.

LJUBAV: Iako nije baš sve ispalo onako kako ste željeli, odnos sa voljenom osobom ipak nije loš. Mogli biste da pravite ozbiljnije planove za budućnost i da se zbližite još više.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Nema naznaka za bilo kakve probleme na ovom polju.

VAGA

POSAO: Uspjeli ste da riješite neki problem koji ste imali na poslovnom planu i ponosni ste na sebe zbog toga. Možete da očekujete da će i ostatak kolektiva biti ponosan na vas.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije prema svom partneru. Moguće je da će ga to malo zbuniti. Dajte mu malo vremena da vam pokaže kako se on osjeća.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama, pa budite obazriviji prilikom fizičke aktivnosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas miran nedeljni dan u kom nećete imati važne promjene na polju posla ili neka nova dešavanja. Moguće je da se bavite pripremom neke taktike za pregovore.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja vam se udvara ali je moguće da zapravo niste sasvim zainteresovani. Uskoro vam dolazi i nova priča, najvjerovatnije sa Blizancem.

ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi kontrole. Generalno ne bi trebalo da bude većih problema.

STRIJELAC

POSAO: Riješili ste se finansijskih poteškoća i sada vam sve ide mnogo lakše. Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili. Možete da očekujete nastavak pozitivne atmosfere.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Ako je u pitanju Rak ili Bik, velike su šanse za ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Nemojte da dopustite da vam tijelo dehidrira.

JARAC

POSAO: Veoma ste samostalni i nećete dopustiti da bilo ko utječe na vaše donošenje odluka na poslovnom planu. Važno vam je da ostvarite sve baš onako kako ste vi zamislili.

Čitaj još:   TUGA I Dan kada je život IZGUBIO „košarkaški Mocart”! (foto i video)

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja iz dana u dan. Iako ste imali neke nesporazume, uspjeli ste da ih riješite i da poboljšate odnos. Ljubav vam se vraća.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

VODOLIJA

POSAO: Spremni ste za nove izazove na poslovnom planu.U sebi imate mnogo energije za dokazivanje. Iako je nedelja, vrijedno radite i maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne znate pretjerano dobro. Ipak, ozbiljna veza vam nije na vidiku. Ne patite zbog toga jer ni sami niste spremni za vezivanje.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati malo više sna i odmora, pa izdvojite više vremena za to.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete uspjeti da riješite neki manji problem koji ste imali u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Sada se konačno bolje osjećate na radnom mjestu.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lijepe promjene na polju ljubavi. Ako ste još uvjek slobodni, moguća su zanimljiva dešavanja sa Vagom ili Lavom. Lako šarmirate!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina i generalno veći unos voća, povrća i svježih namirnica.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more