IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAKLENI DOČEK ZA NAVIJAČE: Napad na glavnom gradskom trgu, ima povrijeđenih, intervenirali specijalci… (foto i video)

Sreća u nesreći je što je specijalna policija reagirala ekspresno te se grupa navijača potom razbježala…

ZAGREB- VARŠAVA: Svijet, Sport, Crna Hronika, vijesti… utorak, 10.08. 2021… 09: 14… PAKLENI DOČEK ZA NAVIJAČE: Napad na glavnom gradskom trgu, ima povrijeđenih, intervenirali specijalci… (foto i video)

KRENULI SU NEREDI UOČI SUDARA ZA LIGU PRVAKA! HRVATSKI DRŽAVLJANI PRETUČENI NA GLAVNOM TRGU U VARŠAVI?

Dolazak navijača Modrih očekuje se danas, a na stadionu bi ih trebalo biti oko 200- tinjak…

Nakon nereda koji su se dogodili u zagrebačkoj Dubravi, gdje su Poljaci izvukli deblji kraj, navijači Legije “Teddy boysi” već su najavili kako imaju plan da se osvete BBBima u Varšavi uoči uzvratne utamkmice Lige prvaka, koja je na rasporedu u utorak u 21 sat.

Izgleda kako su neredi krenuli dan prije same utakmice. Naime, kako prenose pojedini mediji u Poljskoj, grupa od tridesetak navijača Legije napala je četvoricu navijača Dinama na glavnom trgu u Varšavi, pišu “Sportske novosti”.

Čitaj još:   Vic dana Rođeni zagrepčanin u Sarajevu...

Pojedine navijačke stranice u zemlji tvrde kako su Hrvati pretučeni, čak kruži i jedan video na društvenim mrežama gdje se mogu vidjeti dvojica ljudi kako šepaju po Varšavi, ali niko ne može potvrditi je li zaista riječ o navijačima iz Hrvatske, BBBima ili ljudima koji samo rade u Poljskoj.

Sreća u nesreći je što je tamošnja specijalna policija reagirala ekspresno te se grupa Legijinih navijača potom razbježala.

izvor Sportske Novosti.hr