IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. februar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu nije dan za zaradu, Bik prijateljski nastrojen, Blizanci angažovani, Rak čuva ideje, Lavu Vodolija smeta, Djevica ne umije da kaže ne, Vaga ima nove ideje, Škorpija balansira emocije, Strijelac čeka kraj dana, Jarac ima pogodan početak, Ribe ima promjene. Ovo je dnevni horoskop za 16. februar 2022. godine.

Ovan
Posao: Današnja konstelacija može da vam oteža atmosferu na poslu. Osjećaj gubitka kontrole nad situacijom je glavni izazov ovog dana. Uprkos tome, pronaći ćete riješenje u posljednjem trenutku.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura sa jednom Vagom ili Vodolijom. Situacija donosi preokrete i uzbuđenja kakve dugo niste iskusili.
Zdravlje: Napetost.

Bik
Posao: Retrogradni Merkur narušava vama tako dragu stabilnost na poslovnom planu. Današnji poslovni razgovori mogu biti teški, ali ćete uprkos tome postići dogovor.
Ljubav: Slobodni Bikovi mogu se zaljubiti u jednu šarmantnu i elokventnu Djevicu. To može prerasti u ozbiljnu vezu.
Zdravlje: Reumatski bolovi.

Blizanci
Posao: Danas će te savršeno nastupiti na poslovnom sastanku i zadobiti povjerenje na duge staze. To će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje avantura sa jednim veoma šarmantnim Strijelcem. Period ljubavnih uzbuđenja i naglašene erotike.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Rak
Posao: Ukoliko se bavite privatnim biznisom, danas možete da očekujete proširenje kruga djelatnosti. Nova poznanstva donijeće vam nove perspektive na poslu.
Ljubav: Rakovi koji su u vezi danas mogu donijeti zajedničku odluku o nekom putovanju. Očekuje vas harmonizacija odnos.
Zdravlje: Nervoza.

Lav
Posao: Izazovna planetarna konstelacija mogla je da dovede do raskida neke saradnje. To vas nije moglo iznervirati jer ste osmislili alternativni pravac razvoja u karijeri.
Ljubav: U vama se budi nezadovoljstvo partnerom koji se sve više ponavlja u svom ponašanju. Želite promjenu, a to ćete pronaći u početku nove veze sa jednom Vagom ili Djevicom.
Zdravlje: Dobro.

Čitaj još:   Aleksandra VUKOVIĆ: Čime hranimo našu djecu, time će oni hraniti crnogorsko društvo... (foto, video)

Djevica
Posao: Ovaj dan može vam donijeti razgovor iza zatvorenih vrata. Neki tajni pregovori mogu biti u toku. Djevice koje se bave naučnim istraživanjem i pisanjem očekuje poseban uspjeh.
Ljubav: Osjećate neodoljivu privlačnost prema jednoj osobi koju već dugo poznajete, a uskoro vas očekuje zbližavanje.
Zdravlje: Probavne smetnje.

Vaga
Posao: Vage koje su nezadovoljne svojim poslom, danas mogu da aktiviraju svoje veze. Neki vaš prijatelj pomoći će vam da pronađete mnogo bolji posao.
Ljubav: Prema jednoj osobi već duže vrijeme gajite više od prijateljskih osjećanja. Načinite prvi korak u zbližavanja jer je pravi trenutak za to.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija
Posao: Prethodna planetarna konstelacija mogla je ostaviti trag na vašim poslovnim kontaktima. Moglo je doći do prekida neke saradnje, ali se danas nalazite na početku novog poslovanja .
Ljubav: Ne prepuštajte se talasu sumnji u odnosu na partnera jer sve može završiti burnim izlivima osjećanja i ljubomornim scenama.
Zdravlje: Solidno.

Strijelac
Posao: Jedan poslovni partner može pokušati da podrije vašu poslovnu reputaciju. Čuvajte se spletaka i manipulativnih ljudi.
Ljubav: Ljubav na dalekim putovanjima može obilježiti ovaj dan. Posljedice mogu biti mač sa dvije oštrice jer vam donose nastavak veze, ali na daljinu.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Posvetite ovaj dan važnom planiranju i organizaciji poslovanja za narednu nedelju. Pred vama je izazov rada na novom dugoročnom projektu.
Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti može da vas dovede u dilemu jer odnos može da postane komplikovan.
Zdravlje: Dobro.

Čitaj još:   Italija po broju umrlih od zaraze korona virusom prestigla Kinu... (foto)

Vodolija
Posao: Nalazite se na raskrsnici jer se pred vama ukazuju da potpuno nova pravca u karijeri. Vrijeme nije povoljno za to da donesete bitne odluke.
Ljubav: Usponi i padovi u vašoj novoj vezi bude u vama sumnju da li je to ona prava osoba za vas.
Zdravlje: Nervoza.

Ribe
Posao: Zadovoljni ste novim radnim uslovima i novim poslovnim saradnicima. Završili ste jedno poglavlje u karijeri, a sada je pred vama novo poglavlje.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju novu, veoma zanimljivu osobu na nekom dalekom putovanju.
Zdravlje: Više se odmarajte. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more