IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIKOVA VRISKA I SKAKANJE: “Živela Rusija”, danas sa Vučićem u Beogradu… (foto, video)

Osim pevanja, što je već Dodikova „tradicija“ on je ovaj put otišao korak dalje i pokazao svoje pravo lice kada je u pitanju ruska invazija na Ukrajinu…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Vijesti, petak 15. 04. 2022… 10: 38… DODIK VRISKAO I SKAKAO: “Živela Rusija”, danas sa Vučićem u Beogradu… (foto, video)

Pošto ovde nema novinara onda “Živela Srbija, živela Rusija, živela Republika Srpska”, uzvikivao je sinoć Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH.

Očigledno je lider SNSD- a mislio kako niko od novinara nije prisutan na svečanoj večeri, pa bi sve izrečeno trebalo ostati unutar prostorija gdJe se održavao strančki skup.

PoslIJe sinoćnje stranačke večeri u Bijeljini, gdJe je zapevao u svom maniru, Dodik će danas u Beograd na konsultacije sa Aleksandrom Vučićem.

Osim pevanja, što je već Dodikova „tradicija“ on je ovaj put otišao korak dalje i pokazao svoje pravo lice kada je u pitanju ruska invazija na Ukrajinu.

Čitaj još:   Aleksandar Šapić- nisam presrećan zbog "Gej prava- Europrajda", grad će obezbijediti komunalni red... (foto, video)

Iako je do sada javno iskazivao nezadovoljstvo i neslaganje sa uvođenjem sankcija za Rusiju, nikada nije direktno podržao Rusiju od početka agresije na Ukrajinu.

Međutim, tokom sinoćnjeg „nastupa“ on je, slučajno ili ne, pokazao na čijoj se strani nalazi, uprkos što veliki deo sveta ne deli njegovo mišljenje.

Izvor Danas.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more