IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA U ZAGREBU: Sukob Bad Blue Boysa i policije preselio se iz Draženovog doma na ulice… (foto, video)

Oko Cibone je opsadno stanje; Opsadno stanje kod Cibone, sukobili se navijači i policija?

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 18. 05. 2022… 00: 08… DRAMA U ZAGREBU: Sukob Bad Blue Boysa i policije preselio se iz Draženovog doma na ulice… (foto, video)

Sjedili smo na pivi u kafiću pored, odjednom je nastala makljaža, navijači na policiju, bačen je i suzavac – rekli su nam čitatelji koji su se našli na mjestu događaja.

Večeras se u Ciboni igrala treća utakmica doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu između košarkaša Dinama i Bosca. Nakon dva produžetka slavio je Dinamo i tako izborio plasman u elitni razred hrvatske košarke. No, košarka je ostala u drugom planu.

Na utakmici se okupio veliki broj Bad Blue Boysa koji pratie sve utakmice Dinama. Već u dvorani došlo je do sukoba navijača s interventnom policijom, a iz Draženovog doma sukob se preselio na obližnje ulice oko Cibone.

Čitaj još:   SLOVENAC ODUŠEVIO PLANETU: LUKA Dončić nakon triple- doublea kakav NBA nije vidio, tražio- "Treba mi pivo..." (foto, video)

Rekordan broj policijskih službenika okupio se večeras nešto prije 22 sata kod zagrebačke Cibone.

Kako javljaju čitatelji stigle su četiri marice i oko šest ili sedam policijskih automobila. Navodno je riječ o sukobu navijača s policijom, ali zasad još nema službene potvrde što se tačno dogodilo.

  • Policija je obaviještena o događaju i bilo je postupanja, situacija je trenutno pod kontrolom. Trenutno utvrđujemo što se tačno dogodilo i u kojem opsegu, a više informacija znat će se uskoro – kratko su odgovorili za 24sata.hr iz PU zagrebačke.

Prema nepotvrđenim informacijama bačen je i suzavac…

Dvadesetak policijskih vozila ispred Cibone: Snimljen sukob navijača…

VONUS VIDEO: Sukobi engleskih navijača sa policijom…

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more