IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PAZARSKA DILEMA BRZO RIJEŠENA: Damir Čakar na klupi FK Novi Pazar… (foto, video)

DILEMA je trajala samo nekoliko sati poslije ozvaničenja raskida saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem, rukovodstvo ambicioznog superligaša odlučilo je da klupu poveri legendarnom fudbaleru Partizana…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, vijesti, nedelja, 16- X- 22: 24… PAZARSKA DILEMA BRZO RIJEŠENA: Damir Čakar na klupi FK Novi Pazar… (foto, video)

Novopazarska dilema brzo je razriješena– Damir Čakar predvodiće ekipu FK NOVI PAZAR u nastavku sezone!

Svega nekoliko sati poslIJe ozvaničenja raskida saradnje sa Vladimirom Gaćinovićem, rukovodstvo superligaša iz Novog Pazara odlučilo je da klupu povjeri legendarnom fudbaleru Partizana Damiru Čakaru.

Samo ime Damira Čakara često se poslednjih sezona dovodilo u vezu sa Novim Pazarom. Pominjao se kao rešenje na poziciji sportskog direktora potom i šefa struke, ali…

Tek na polovini oktobra 2022. pokopili su se interesi obadvije strane i čuveni Plevljak preuzeće posao na „Čejzkoin areni“.

Poslije okončanja bogate karijere, ukrašene reprezentativnim pediregom, DAMIR Čakar je jednu sezonu vodio Rudar iz Plevalja, kao sportski direktor, povremeno i šef stručnog štaba

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA NA AUTO- PUTU: Četvero mrtvih, šestero povređenih, kamion naleteo na kombi... (foto i video)

Kraći period obavljao je i poslove skauta Partizana, između ostalih zadužen i za Crnu Goru. Bilo je upisano– na predlog Damira Čakara, crno -bijeli su angažovali Kamerunca Leandre Tavambu.

Veliko ime, nekada trofejni prvotimac Partizana, biće dragocjeno osvježenje u fudbalu u Srbriji. Preko potrebno, pogotovo u sitaciji kad je spisak trenera poprimio izgled cikličnog kruga, bez mijesta sviježoj krvi…

BONUS VIDEO: 1 na 1sportska emisija, Atlas TV, Gost: Damir Čakar, 28. 04.2013. 2/4

Debi Damira Čakara očekuje se u srijedu, na kup susretu sa Jagodinom. FK Novi Pazar, do kraja jesenjeg dijela šampionata, očekuju susreti sa Voždovcem, Čukaričkim, Javor Matisom i Partizanom.

BONUS VIDEO: Damir Čakar (1995/ 96)

izvor iBalkan.net/ Sport klub.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more