IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikola Rakočević: Crna Gora klizi u anarhiju i međunarodnu izolaciju…

“DF, Demokrate i URA odbili kompromis i odabrali ruski recept destabilizacije CG”…

Najava antievropske većine da će, uprkos jasnom stavu Venecijanske komisije i EU, glasati za neustavni Zakon o Predsjedniku, Crna Gora definitivno klizi u anarhiju i međunarodnu izolaciju.

Narušen imidž naše države, uz političku nestabilnost, urušene institucije- ugroziće ekonomiju obeshrabriti investitore i dodatno ugroziti naš, već zaustavljeni, evropski put, rekao je poslanik DPS- a Nikola Rakočević.

On je kazao da su, predvodjeni DF-om, DCG i URA odbili kompromis i dalji dijalog, a odabrali ruski recept destabilizacije Crne Gore, kao dio šireg plana destabilizacije regiona Zapadnog Balkana.

„Svi kojima je stalo do Crne Gore i njene evropske budućnosti, moraju se suprostaviti antievropskom djelovanju trenutne većine. Od lidera u pregovorima, Crna Gora je postala lider u stvaranju problema u regionu, kako precizno ocjenjuju u Briselu stanje u Crnoj Gori. IMA NAS da odbranimo evropske i crnogorske vrijednosti“, poručio je Rakočević. 

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Mi smo kćerke, sestre, majke, žene, mi smo temelj svakog društva!(foto, video)

izvor: Mportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more