IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NELA Savković- Vukčević: Sluge srpskog i ruskog ”sveta” poznate po raznim načinima, maltretiranja svih koji se bore za slobodu… (foto, video)

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Nela Savković- Vukčević prokomentarisala je poziv da se javi u CB zbog saopštenja koje je poslala medijima, a u kojem je kritikovala UNCG i dodjelu nagrada Sputnjiku i Dariji Duginoj.

Kako je kazala za Portal Analitika, odazvaće se pozivu i u prostorije CB Podgorica će se pojaviti u prisustvu advokata Mihaila Volkova.

Prema njenim riječima, sluge srpskog i ruskog “sveta” poznate su po raznim načinima provociranja i maltretiranja svih koji se bore za slobodu.

-Nastojeći da sebe prikazuju kao žrtve i pravednike, čime prikrivaju osvajačke ciljeve i, sa druge strane, izlažući raznim pritiscima i optužbama nosioce javne demokratske rijeci, vjeruju da će obeshrabriti i uplašiti ljude koji jasno vide đe njihova politika vodi, da to otvoreno osude.

Čitaj još:   OSVOJILA 250.000 EURA U NJEMAČKOM MILIONERU: Prvo šalje roditelje na putovanje, a onda je otkrila šta će prvo da kupi... (VIDEO)

BONUS Nela Savković- Vukčević u emisiji “Tekstura” na NTV Montena

Moj primjer je još jedna prilika da se na te metode ukaže- saopštila je Savković- Vukčević za Portal Analitika.

Podsjećamo, poslanica DPS-a Nela Savković-Vukčević pozvana u policiju jer je kritikovala dodjelu godišnjih nagrada NVO Udruženja novinara Crne Gore ruskom propagandnom glasilu Sputnjik čije je emitovanje zabranjeno u državama EU.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more