IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Nikolić: Ako DF priželjkuje politički progon, takve igre nećemo im dozvoliti… (foto)

Današnje reakcije predsjednika Nove srpske demokratije Andrije Mandića i advokata poznatog iz postupka državni udar- Miroja Jovanovića pokazali su svu političku frustraciju pomenutih ulogom i djelom Mila Đukanovića u novijoj političkoj istoriji Crne Gore, kazao je portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Demokratski front zaboravlja da je imao presudnu ulogu u donošenju Zakona o državnom tužilaštvu koji je ukinuo nezavisnost tužilaštva i omogućio političku kontrolu nad pravosuđem.

Sada kada i sami žanju ono što su posijali i dalje pokušavaju da odgovornost adresiraju DPS- u i da političke obračune vode preko pravosudnih organa- odnosno tužilaštva u konkretnom slučaju”, istakao je on.

Nikolić je poručio da će DPS “na eventualne pokušaje pravosudnog progona po kriterijumima političnog revanšizma imati adekvatan odgovor”.

Čitaj još:   Nikolić: Bićemo partneri svima da SRUŠIMO OVU VLADU koja nanosi štetu UGLEDU CRNE GORE

“Tkve igre nećemo dozvoliti ni njima ni bilo kome drugom na političkoj i javnoj sceni. U konkretnom slučaju gospodina Božovića kao i u svim drugim slučajevima koji su se dešavali u prethodnim godinama i decenijama Demokratska partija socijalista uvažava poštovanje principa pretpostavke nevinosti”, zaključio je Nikolić.

izvor: mportal.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more