IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ASIM Metiljević- novinar i politički analitičar: Nepoznati detalji iz života Mile DODIKA- bio je najbolji TRAKTORISTA u selo VESELO… (foto, video)

Novinar i politički analitičar Asim Metiljević bio je gost emisije ‘7PLUS’ te je komentarisao aktuelnu političku situaciju.

BANJA LUKA: BiH, Ekonomija, vijesti, srijeda, 23. VIII. 2023… 00: 18… ASIM Metiljević- novinar i politički analitičar: Nepoznati detalji iz života Mile DODIKA- bio je najbolji TRAKTORISTA u selo VESELO… (foto, video)

MILE Dodik je bio mladi traktorista. Pobijedio je na jednom takmičenju vozača traktora u selu Veselo.

Danas je bio novi sastanak delegacije Trojke, SNSD-a I HDZ-a. Pao je dogovor da se imenuje ministar finansija. Između ostalog Metiljević je prokomentarisao Dodika i rekao kako je on opasan, zato što je trgovac cijeli svoj život. 

Morate znati njegovu karijeru. On je bio mladi traktorista. Pobijedio je na jednom takmičenju vozača traktora u selu Veselo.

Čitaj još:   POTRESNI DETALJI ZLOČINA U VISOKOM: Indira ubila sestru iz pištolja kojim se UBIO NJEN SIN

Njegov otac je prodavao paprika na zagrebačkoj pijaci. On je sa svojim bratom snadbijevao oca, a otac je spavo ljeti tako da je on odrastao u trgovačkoj porodici.

Dobro su stajali zahvaljući pijaci i zna razmišlajti o novcu na drugačiji način.

Također je imao i je jednu firmu koja se bavila namještajem. On je, dakle, jedan pragmatičan lik sve u parama gleda. Uspio je od SDP- a izvući maksimum– kazao je ASIM Metiljević- novinar i politički analitiča. (E. P.)

Video pogledaje i OVDJE.

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more