IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILAN Knežević: Ako Demokrate nisu zadovoljne ulaskom Bošnjačke Stranke u Vladu Crne Gore, neka je napuste… (foto)

Predsjednik DNP Milan Knežević rekao je da nema ništa protiv da Bošnjačka stranka bude dio Vlade, te da ne bi trebale ni BS da ima nešto protiv toga da nekadašnji DF bude u vlasti.

-Mi smo iskazali prinicipijelan stav, kao i prošle godine kada su se vodili pregovori. To je da načelno nemamo ništa protiv da vlada ima što veću podršku, uključujući BS koji su osvojili   značajan broj glasova. Mislim da je za Crnu Goru dobro da budu uključeni svi narodi i njihovi predstavnici – naveo je Knežević. 

Komentarišući to što se Demokrate protiv participacije Bošnjačke stranke, Knežević kaže da u tom slučaju, Demokrate mogu da napuste pozicije na kojima su.

  • Sve je na premijeru ali i na kolegama iz BS. Kolege iz Demokrata će same donijeti odluku, oni mogu da napuste pozicije u Vladi i parlamentarnu većinu, ako nisu zadovoljni ulaskom BS u vladu kao što mi možemo da napustimo vladu zbog nekih drugih stvari, kao što Milojko Spajić može da kaže- ova vlada je dostigla svoje limite, idemo na prijevremene izbore- rekao je Knežević na Srpskoj televiziji.
Čitaj još:   MILAN Pipun Knežević: Fotelja predsjednika Skupštine obećana je ALEKSI Bečiću, nije problem idemo u opoziciju... (foto, video)

Kaže da je u politici sve relativno i da ništa nije isključeno.

Kazao je i da DPS gine da uđe u Vladu.

– Oni nemaju nikakav plan, strategiju, oni su postali opozicija, da bi ušli u vladu sa Spajićem. Po čitav dan ga mole uklizavaju mu, postalo mi je degutatno  se napravi od velikog DPS- kazao je MILAN Knežević.

izvor: pobjeda.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more