IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. novembar 2020. godine

Ovna muči nesanica, Bik i Lav harmonični, Blizanci organizovani, Rak u zabludi, avantura za Djevicu, dobar period za Vagu, Škorpija uživa u društvu, Strijelcu treba kontrola, Jarac spreman na kompromis, Vodolija zarađuje, a Ribe neraspoložene. Ovo je dnevni horoskop za 18.11.2020. godine.

OVAN

U odnosu sa kolegama nedostaje slaganje. Svjesno pravite neke ustupke jer nemate snage za besmislenu konfrontaciju. Emotivno ste neispunjeni. Partnerka je nezainteresovana za brak. Skloni ste nervozi.

BIK

U nedostatku novih poslovnih saradnika pokušavate da obnovite saradnju sa starim. Druga strana nije zainteresovana za vaš predlog. Inicirate konflikt sa partnerom i on se distancira. Bešika je osjetljiva.

BLIZANCI

Zadovoljni ste kako se posao razvija i saradnjom sa saradnicima. Problem su finansije. Prilično su ograničene i brinete se da ne ostanete bez njih. Niste raspoloženi za druženje niti nova poznanstva. Bubrezi su osjetljivi.

RAK

Što se tiče posla brinete se jer je obim posla manji nego obično. Očekuje vas finansijski dobitak koji popravlja raspoloženje. Ne prija vam samoća i plašite se da ne ostanete sami. Moguće je trovanje.

LAV

Jako ste ambiciozni. Rješavate probleme koje kolege nisu uspjele da riješe i ponosni ste sami na sebe. Emocije prema drugoj polovini su izbledjele. Razmišljate da je vrijeme da zvanično prekinete vezu. Mogući su problemi sa disajnim organima.

Čitaj još:   Mile Dodik- zablude o ljubavi prema Srbiji: Folklorni fenomen, gdje mu je adresa, tamo ili ovdje, ili negdje na pola puta... (foto)

DJEVICA

Smatrate da imate genijalne poslovne ideje, ali ih nadređena osoba ne prihvata. Osjećate se uvrijeđeno. Socijalni i emotivni život su svedeni na minimum tačnije ne postoje. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Obaveze obavljate u opuštenoj radnoj atmosferi. Posao se normalno odvija, a finansiije su zadovoljavajuće. Imate probleme u komunikaciji sa partnerom. Smeta vam njegova ljubomora. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Energični ste i puni samopouzdanja. Fokusirate se na poslovne probleme u želji da ih jednom za svagda riješite. Maskimalno ste posvećeni voljenoj osobi i uživate u njegovoj ljubavi. Mogući su problemi sa sinusima.

STRIJELAC

Ponestaje vam energije, ali ste zadovoljni postignutim rezultatima. Projekat na kome ste dugo radili privodite kraju. Partner je napet pa izbjegavate ulazak u raspravu sa njim. Pripazite na hranu. Jetra je osjetljiva.

JARAC

Niste pretjerano fokusirani na posao. Zabrinuti ste za finansije. Razmišljate kako da dođete do novog izvora finansija. Usamljeni ste, ali ništa ne preduzimate po pitanju novog poznanstva. Jako ste razdražljivi.

VODOLIJA

Fokusirane ste na obaveze i trudite se da ih odradite što pre. Brzi ste, prilagodljivi, stvari radite u hodu. Sumnjate u partnera. Smatrate da nešto krije od vas i špijunirate ga. Pripazite na odabir namirnica. Neke mogu da naprave problem.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 14. novembar 2020. godine

RIBE

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Imate utisak da ste dio pobjedničkog tima koji sve može. Partner ima potrebu da podijeli sa vama svoja razmišljanja i emocije, jer zna da ćete ga razumjeti. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more